🚚 Kotimaiset toimitukset
💳 Joustavat maksutavat
🙋‍♂️ Asiantunteva asiakaspalvelu
🛡️ Turvallinen tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Painemittarit

Painemittari on tärkeä mittalaite monissa teollisuudenaloissa, joissa paineen mittaaminen on välttämätöntä prosessin hallinnassa. Tämä mittalaite auttaa seuraamaan ja valvomaan paineen muutoksia, joten sen tarkkuus on kriittistä.

Mitä painemittari on?

Painemittari on mittalaite, joka mittaa painetta yksiköissä, kuten PSI (pound per square inch), kPa (kilopascals) tai bar. Painemittari koostuu yleensä mittarista, joka on liitetty paineen mittauspisteeseen putkessa tai järjestelmässä, jonka painetta mitataan.

Painemittarityypit

On olemassa useita painemittarityyppejä, kuten analoginen, digitaalinen ja erilaiset anturit, jotka mittaavat painetta eri tavoilla. Analogiset painemittarit käyttävät yleensä mekaanista liikettä mittarin neulan liikuttamiseen, kun taas digitaaliset mittarit käyttävät sähköisiä signaaleja.

Käyttökohteet

Painemittareita käytetään monissa eri sovelluksissa, kuten hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmissä, paineastioissa, öljyn- ja kaasunporauslautoilla, kattiloissa, säiliöissä ja monissa muissa sovelluksissa. Painemittareita käytetään myös lääketieteessä, esimerkiksi verenpaineen mittaamisessa.

Painemittarin valinta

Kun valitset painemittaria, on tärkeää tietää käyttökohteen vaatimukset. On tärkeää valita mittari, joka kestää käytössä olevan paineen ja joka on riittävän tarkka. Lisäksi on tärkeää valita mittari, joka on helppo lukea ja käyttää.

Painemittarin kalibrointi ja ylläpito

Painemittarin tarkkuus on kriittistä, joten sen kalibrointi on suositeltavaa. Kalibrointi varmistaa, että mittarin lukemat ovat tarkkoja ja luotettavia. Mittarin ylläpito on myös tärkeää sen käyttöiän ja tarkkuuden varmistamiseksi. Mittarin säännöllinen tarkistus ja huolto auttavat varmistamaan sen tarkkuuden.

Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020