🚚 Kotimaiset toimitukset
💳 Joustavat maksutavat
🙋‍♂️ Asiantunteva asiakaspalvelu
🛡️ Turvallinen tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Kalvopumput

Kalvopumput ovat tärkeä osa monien teollisuudenalojen toimintaa, mukaan lukien elintarvike- ja juomateollisuus, kemikaaliteollisuus ja lääketeollisuus. Kalvopumppujen käyttö on lisääntynyt viime vuosina niiden luotettavuuden ja monipuolisuuden ansiosta. Tämä teksti käsittelee kalvopumppujen toimintaa, ominaisuuksia ja käyttökohteita.

Husky Kalvopumput

 • Hiljainen käytössä – Husky 515 -pumput ovat erittäin hiljaisia, sillä ne käyvät alle 85 dB:n äänenvoimakkuudella. Pumpuista saa entistäkin hiljaisempia äänenvaimentimella
 • Toimii myös pienillä paineilla – Husky 515 -pumppuja voi ajaa jopa 1,4 barin paineella
 • Edulliset käyttökustannukset – Husky -pumppujen kalvojen käyttöikä on jopa viisi kertaa pidempi kuin muilla pumpuilla luokassaan
 • Vankka rakenne – Kestää korroosiota, luotettava suorituskyvyltään ja pitkäikäinen
 • Suunniteltu kestämään – Tukeva design kestää pitkään, parantaa tuottavuutta ja vähentää ylläpitokustannuksia
 • Helppo ylläpitää – Huskyssa on vähemmän osia kuin alan kilpailijoiden pumpuissa. Koko ilmaventtiiliin pääsee käsiksi ulkopuolelta, joten se voidaan huoltaa nopeasti ja helposti irrottamatta pumppua
 • Modulaarinen ilmaventtiili – Sakkausvapaa, matalan pulsaation ilmaventtiili tarjoaa sulavan ja nopean vaihdon, minkä ansiosta tehokkuus paranee ja keskeytysaika minimoituu
 • Materiaalit jokaiseen kohteeseen – Pumppuihin on saatavana laajavalikoima eri materiaalivaihtoehtoja

Kalvopumppujen toiminta

Kalvopumput ovat keskipakopumppuja, joissa nesteen siirtäminen tapahtuu kalvojen avulla. Kalvopumpun keskiosassa on kammio, joka on jaettu kahteen osaan elastisella kalvolla. Kun pumpun akseli pyörii, se vetää yhtä kalvoista sisäänpäin, mikä aiheuttaa kammiossa alipaineen. Tämä alipaine imee nesteen kammioon sisään, kun taas toinen kalvo työntää nesteen ulos.

Kalvopumput ovat erittäin hyödyllisiä, koska ne voivat käsitellä monenlaisia nesteitä, mukaan lukien korkean viskositeetin omaavia ja kiinteitä aineita sisältäviä nesteitä. Ne ovat myös hyödyllisiä, koska ne eivät vaadi paljon huoltoa, ovat helposti puhdistettavia ja helppoja asentaa.

Kalvopumppujen ominaisuudet

Kalvopumput ovat erittäin monipuolisia ja niitä on saatavana monissa eri malleissa. Tässä on joitain yleisimpiä ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla kalvopumpuissa:

 • Kestävyys: Kalvopumput on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät korkeita paineita ja kemikaaleja.
 • Säädettävä virtausnopeus: Kalvopumput ovat suunniteltu siten, että niiden virtausnopeutta voidaan säätää tarpeen mukaan.
 • Suuri viskositeettikapasiteetti: Kalvopumput voivat käsitellä korkean viskositeetin omaavia nesteitä ja kiinteitä aineita sisältäviä nesteitä.
 • Korkea tehokkuus: Kalvopumput ovat erittäin tehokkaita ja voivat käsitellä suuria määriä nestettä lyhyessä ajassa.
 • Vähäinen huoltotarve: Kalvopumput ovat helposti puhdistettavissa ja tarvitsevat vähän huoltoa.
Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020