Kotimaiset Toimitukset
Joustavat Maksutavat
Asiantunteva Asiakaspalvelu
Turvallinen Tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Hydrauliikkakauppa

Hammaspyöräpumput

Hammaspyöräpumput ovat yksi suosituimmista hydrauliikkapumpputyypeistä.

Hydrauliikan hammaspyöräpumput ovat keskeisiä komponentteja monissa hydraulijärjestelmissä. Nämä pumput tarjoavat tehokkaan tavan muuntaa mekaanista voimaa hydraulisiksi voimiksi, jotka sitten siirretään hydrauliikan avulla tarvittaviin kohteisiin.

Näytetään tulokset 1–16 / 200

Hammaspyöräpumpun toimintaperiaate

Hydrauliikan hammaspyöräpumput toimivat käyttämällä hammaspyöriä, jotka pyörivät vastakkain pumpun rungon sisällä. Kun hammaspyörät pyörivät, ne aiheuttavat paineen kasvun pumpun sisällä. Tämä paine sitten siirtyy hydraulisen järjestelmän läpi ja aiheuttaa liikettä.

Hammaspyöräpumput on suunniteltu kestämään korkeita paineita ja virtausratkaisuja. Ne ovat myös luotettavia ja vaativat vähän huoltoa, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon monille hydraulijärjestelmien käyttäjille.

Erilaiset hammaspyöräpumput

On olemassa useita erilaisia hammaspyöräpumppuja, joita käytetään hydrauliikassa. Tärkeimmät vaihtoehdot ovat ulkohammastettu hammaspyöräpumppu ja sisähampainen hammaspyöräpumppu.

Ulkohammastettu hammaspyöräpumppu on suunniteltu käyttämään ulkohampaita, jotka pyörivät vastakkain. Tämäntyyppinen pumppu on suunniteltu käyttämään yhtä hammaspyörää, joka on liikkuva, ja toista hammaspyörää, joka on paikallaan.

Sisähampainen hammaspyöräpumppu on suunniteltu käyttämään sisähampaita, jotka pyörivät vastakkain. Tämäntyyppinen pumppu käyttää kahta hammaspyörää, joista toinen on liikkuva ja toinen paikallaan.

Valitse oikea hammaspyöräpumppu

Valitessa hydrauliikan hammaspyöräpumppua, on tärkeää harkita tiettyjä tekijöitä. Näihin tekijöihin kuuluvat paine, virtausnopeus ja käyttöolosuhteet.

Paineen osalta hammaspyöräpumpun on oltava suunniteltu kestämään hydraulijärjestelmän paine. Virtausnopeuden osalta hammaspyöräpumpun on vastattava hydraulijärjestelmän virtaustarpeita. Käyttöolosuhteiden osalta hammaspyöräpumpun on oltava suunniteltu käyttöolosuhteiden mukaisesti, kuten lämpötila, kosteus ja ympäristön pölyisyys.

Lopuksi, hammaspyöräpumpun valinta on tärkeä päätös hydraulijärjestelmän toimivuuden kannalta. Kun oikea hammaspyöräpumppu on valittu, se tarjoaa tehokkaan ja luotettavan tavan muuntaa mekaanista voimaa hydrauliseksi voimaksi ja siirtää sitä tarvittaviin kohteisiin.

KUUKAUDEN TUOTE

Howard Leight kuulosuojaimet radiolla Sync Digital AM/FM

Howard Leight kuulosuojaimet radiolla Sync Digital AM/FM

70.00  56.45  ALV 0%

Vain 5kpl erä tähän hintaan.

Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020