🚚 Kotimaiset toimitukset
💳 Joustavat maksutavat
🙋‍♂️ Asiantunteva asiakaspalvelu
🛡️ Turvallinen tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Hammaspyöräpumput

Hammaspyöräpumput ovat yksi suosituimmista hydrauliikkapumpputyypeistä.

Hydrauliikan hammaspyöräpumput ovat keskeisiä komponentteja monissa hydraulijärjestelmissä. Nämä pumput tarjoavat tehokkaan tavan muuntaa mekaanista voimaa hydraulisiksi voimiksi, jotka sitten siirretään hydrauliikan avulla tarvittaviin kohteisiin.

Näytetään tulokset 1–16 / 201

Hammaspyöräpumpun toimintaperiaate

Hydrauliikan hammaspyöräpumput toimivat käyttämällä hammaspyöriä, jotka pyörivät vastakkain pumpun rungon sisällä. Kun hammaspyörät pyörivät, ne aiheuttavat paineen kasvun pumpun sisällä. Tämä paine sitten siirtyy hydraulisen järjestelmän läpi ja aiheuttaa liikettä.

Hammaspyöräpumput on suunniteltu kestämään korkeita paineita ja virtausratkaisuja. Ne ovat myös luotettavia ja vaativat vähän huoltoa, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon monille hydraulijärjestelmien käyttäjille.

Erilaiset hammaspyöräpumput

On olemassa useita erilaisia hammaspyöräpumppuja, joita käytetään hydrauliikassa. Tärkeimmät vaihtoehdot ovat ulkohammastettu hammaspyöräpumppu ja sisähampainen hammaspyöräpumppu.

Ulkohammastettu hammaspyöräpumppu on suunniteltu käyttämään ulkohampaita, jotka pyörivät vastakkain. Tämäntyyppinen pumppu on suunniteltu käyttämään yhtä hammaspyörää, joka on liikkuva, ja toista hammaspyörää, joka on paikallaan.

Sisähampainen hammaspyöräpumppu on suunniteltu käyttämään sisähampaita, jotka pyörivät vastakkain. Tämäntyyppinen pumppu käyttää kahta hammaspyörää, joista toinen on liikkuva ja toinen paikallaan.

Valitse oikea hammaspyöräpumppu

Valitessa hydrauliikan hammaspyöräpumppua, on tärkeää harkita tiettyjä tekijöitä. Näihin tekijöihin kuuluvat paine, virtausnopeus ja käyttöolosuhteet.

Paineen osalta hammaspyöräpumpun on oltava suunniteltu kestämään hydraulijärjestelmän paine. Virtausnopeuden osalta hammaspyöräpumpun on vastattava hydraulijärjestelmän virtaustarpeita. Käyttöolosuhteiden osalta hammaspyöräpumpun on oltava suunniteltu käyttöolosuhteiden mukaisesti, kuten lämpötila, kosteus ja ympäristön pölyisyys.

Lopuksi, hammaspyöräpumpun valinta on tärkeä päätös hydraulijärjestelmän toimivuuden kannalta. Kun oikea hammaspyöräpumppu on valittu, se tarjoaa tehokkaan ja luotettavan tavan muuntaa mekaanista voimaa hydrauliseksi voimaksi ja siirtää sitä tarvittaviin kohteisiin.

Hauskaa juhannusta!

Me ollaan perinteisesti sulki, eli lomilla juhannuksena torstaista maanantaihin.
 
Myymälämme sekä asiakaspalvelumme on siis kiinni 20.-24.6. Palvelemme jälleen tiistaina 25.6.
Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020