Kotimaiset Toimitukset
Joustavat Maksutavat
Asiantunteva Asiakaspalvelu
Turvallinen Tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Hydrauliikkakauppa

Sähkökelat & Magneettikelat

Sähkökelat & Magneettikelat, valitse kätevillä pudotusvalikoilla millaisen kelan tarvitset.

Magneettikela toiminta

Magneettikela koostuu yleensä useasta kerroksesta sähköä johtavaa materiaalia, kuten kuparilangasta, joka on kierretty ympärilleen rautasydämen. Kun sähkövirta kulkee kelan läpi, se luo magneettikentän ympärilleen. Magneettikenttä syntyy sähkövirran ja rautasydämen välisestä vuorovaikutuksesta.

Magneettikenttä voi vaikuttaa muihin magneettisiin materiaaleihin, kuten ferromagneettisiin aineisiin, kuten rautaan. Tämä vaikutus on perusta magneettikelojen käytölle monissa sovelluksissa, kuten hydraulijärjestelmissä ja elektronisissa laitteissa.

Hydraulijärjestelmissä magneettikelan magneettikenttä ohjaa hydraulijärjestelmän toimintaa. Magneettiventtiilin avulla magneettikela voi ohjata hydrauliöljyn virtausta ja painetta järjestelmässä. Esimerkiksi nosturin tai kaivinkoneen hydrauliikka voi käyttää magneettikeloja ohjaamaan liikettä ja toimintaa.

Magneettikeloja voidaan käyttää myös muissa sovelluksissa, kuten kaiuttimissa, mikrofonissa, moottoreissa ja generaattoreissa. Niiden käyttö perustuu magneettikentän synnyttämiseen sähkövirran avulla ja sen vaikutuksiin muihin magneettisiin materiaaleihin.

Scroll to Top
Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020