🚚 Kotimaiset toimitukset
💳 Joustavat maksutavat
🙋‍♂️ Asiantunteva asiakaspalvelu
🛡️ Turvallinen tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Banjoliitin

Banjoliitin on erittäin kätevä ahtaissa tiloissa, sillä se mahtuu todella pieneen tilaa. Banjoliittimiä käytetään samankokoisen banjopultin kanssa.

Valitse oikea banjoliitin hydrauliikkaletkuillesi

Banjoliittimiä on erilaisia tyyppejä, kuten suora banjoliitin, kulma banjoliitin ja T-banjoliitin. Valittaessa banjoliitintä on otettava huomioon letkun halkaisija, käyttöpaine, käyttölämpötila sekä ympäristöolosuhteet. Oikean banjoliittimen valinta varmistaa, että letkut liitetään tiiviisti ja luotettavasti, ja estää vuodot ja vauriot hydrauliikkajärjestelmässä.

Asenna banjoliittimet oikein

Banjoliittimien oikea asennus on tärkeää hydrauliikkaletkujen turvallisuuden ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Asennettaessa banjoliittimiä on noudatettava valmistajan ohjeita ja suosituksia. Tärkeitä asennusvinkkejä ovat oikean kiristysmomentin käyttö, oikea asennuskulma ja käyttöön soveltuvan tiivisteen käyttö. Lisäksi banjoliitin on tarkastettava säännöllisesti ja kiristettävä tarvittaessa, jotta se pysyy kunnolla paikallaan ja estää vuotoja.

Huolla banjoliittimet säännöllisesti

Banjoliittimet on huollettava säännöllisesti, jotta ne säilyttävät optimaalisen toimintansa. Huoltoon kuuluu banjoliittimien tarkastus vuotojen, kulumisen ja vaurioiden varalta. Tarvittaessa banjoliittimet on puhdistettava ja voideltava valmistajan suositusten mukaisesti. Huolellinen huolto auttaa pidentämään banjoliittimien käyttöikää ja vähentää mahdollisten vikojen ja vuotojen riskiä.

Luotettavat ja laadukkaat banjoliittimet hydrauliikkaletkuillesi

Banjoliittimien valinta, asennus ja huolto ovat tärkeitä tekijöitä hydrauliikkajärjestelmien toiminnassa. Luotettavat ja laadukkaat banjoliittimet varmistavat, että hydrauliikkaletkut toimivat optimaalisesti ja turvallisesti, vähentäen mahdollisia vuotoja ja vaurioita.

Jos etsit banjoliittimiä hydrauliikkaletkuillesi, varmista valita luotettava ja kokenut toimittaja, joka tarjoaa laadukkaita banjoliittimiä ja noudattaa alan standardeja. Tarkista myös valmistajan ohjeet banjoliittimien oikeaan asennukseen ja huoltoon. Noudata suosituksia ja varmista, että banjoliittimet tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti, jotta ne säilyttävät optimaalisen toimintansa ja varmistavat hydrauliikkajärjestelmän tehokkaan toiminnan.

Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020