Kotimaiset Toimitukset
Joustavat Maksutavat
Asiantunteva Asiakaspalvelu
Turvallinen Tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Hydrauliikkakauppa

Hydraulipumput

Hydraulipumput & hydrauliikkapumput traktoreihin, kippeihin jne. sekä varaosat. meiltä myös hammaspyöräpumput, kippipumput ja mäntäpumput.

Yleisimmät Hydraulipumput & Hydrauliikkapumput

Yleisimpitä hydrauliikkapumppuja ovat hammaspyöräpumput, ruuvipumput, siipipumput ja mäntäpumput.

Hydraulipumppu on usein käytössä osana koneikkoa, luomaan painetta ja tilavuusvirtaa. Tästä muodostuu hydraulisenjärjestelmän voima, jota käytetään esimerkiksi erilaisten nostolaitteiden ja kuormaimien liikuttamiseen.

Voimansa hydrauliikkapumput saavat koneikoista, jotka ovat joko käsikäyttöisiä tai toimivat sähkö- tai polttomoottorin avulla. Käsikäyttöisiä hydraulisia työvälineitä ovat esimerkiksi erilaiset tunkit ja pumppukärryt.

Moottorikäyttöisiä hydraulisia työvälineitä, joissa käytetään hydraulipumppuja ovat, mm. traktorien etukuormaajat ja kaivinkoneet.

Hydrauliikkapumpuilla on käyttökohteesta riippuen erilaisia vaatimuksia ja erityyppiset hydraulipumput sopivat eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi uutta koneikkoa suunniteltaessa on otettava huomioon hydrauliikkapumpun vaatimukset, jotta ei vahingossa hanki liian pieni- tai suuritehoista hydraulipumppua.

Scroll to Top
Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020