🚚 Kotimaiset toimitukset
💳 Joustavat maksutavat
🙋‍♂️ Asiantunteva asiakaspalvelu
🛡️ Turvallinen tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Hydraulipumput

Hydraulipumput & hydrauliikkapumput traktoreihin, kippeihin jne. sekä varaosat. meiltä myös hammaspyöräpumput, kippipumput ja mäntäpumput.

Hydraulipumppu on erittäin tärkeä komponentti monissa teollisuudenaloissa, kuten rakennus-, kaivos-, maatalous-, öljy- ja kaasuteollisuudessa. Se toimii siirtämällä nestettä hydraulisessa järjestelmässä, joka muuntaa mekaanisen energian nesteen liike-energiaksi. Tämä liike-energia käytetään nostamaan, siirtämään tai työntämään raskaita kuormia tai koneita.

Näytetään tulokset 1–16 / 864

Yleisimmät Hydraulipumput & Hydrauliikkapumput

Yleisimpitä hydrauliikkapumppuja ovat hammaspyöräpumput, ruuvipumput, siipipumput ja mäntäpumput.

Hydraulipumppu on usein käytössä osana koneikkoa, luomaan painetta ja tilavuusvirtaa. Tästä muodostuu hydraulisenjärjestelmän voima, jota käytetään esimerkiksi erilaisten nostolaitteiden ja kuormaimien liikuttamiseen.

Voimansa hydrauliikkapumput saavat koneikoista, jotka ovat joko käsikäyttöisiä tai toimivat sähkö- tai polttomoottorin avulla. Käsikäyttöisiä hydraulisia työvälineitä ovat esimerkiksi erilaiset tunkit ja pumppukärryt.

Moottorikäyttöisiä hydraulisia työvälineitä, joissa käytetään hydraulipumppuja ovat, mm. traktorien etukuormaajat ja kaivinkoneet.

Hydrauliikkapumpuilla on käyttökohteesta riippuen erilaisia vaatimuksia ja erityyppiset hydraulipumput sopivat eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi uutta koneikkoa suunniteltaessa on otettava huomioon hydrauliikkapumpun vaatimukset, jotta ei vahingossa hanki liian pieni- tai suuritehoista hydraulipumppua.

Erilaisia hydraulimpumppuja

Hydraulipumput voidaan jakaa kahteen päätyyppiin: positiivisiin siirtopumppuihin ja epäpositiivisiin siirtopumppuihin. Positiivisissa siirtopumpuissa on kiinteät kammiontilat, jotka pakottavat nesteen siirtymään pumppauksen aikana. Epäpositiivisissa siirtopumpuissa neste liikkuu pyörivän roottorin, excentrisen mäntän tai vastaavan komponentin kautta.

Hydraulipumpun suorituskyky ja käyttöikä riippuvat sen tarkasta suunnittelusta, huollosta ja käytöstä. Hydraulipumpun käyttöiän lisäämiseksi on tärkeää valita oikea pumpputyypin ja suorittaa säännölliset huoltotoimenpiteet.

Positiiviset siirtopumput

Positiivisia siirtopumppuja käytetään usein raskaiden kuormien siirtämiseen. Ne voivat olla hammaspyöräpumppuja, ruuvipumppuja, mäntäpumppuja tai rullakeilapumppuja. Hammaspyöräpumpuissa, nestettä työnnetään kiinteän hammaspyörän ja roottorin välisen tilan läpi. Ruuvipumpuissa, neste työnnetään kammioon roottorin pyöriessä. Mäntäpumpuissa, nestettä työnnetään kammiosta, jossa liikkuvat mäntäliikkeet tuottavat painetta. Rullakeilapumpuissa, nestettä työnnetään rullien välisestä tilasta.

Epäpositiiviset siirtopumput

Epäpositiivisia siirtopumppuja käytetään yleensä teollisissa sovelluksissa, joissa suurten nestemäärien siirtäminen on tärkeää. Ne voivat olla aksiaalisia tai radiaalisia, ja niissä on yleensä pyörivä roottori, excentrinen mäntä tai vastaava komponentti. Aksiaalipumput ovat yleensä tehokkaampia kuin radiaalipumput, koska ne tuottavat enemmän painetta. Excentrisessä mäntäpumpussa, neste siirtyy kammiosta, jossa excentrisesti

Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020