🚚 Kotimaiset toimitukset
💳 Joustavat maksutavat
🙋‍♂️ Asiantunteva asiakaspalvelu
🛡️ Turvallinen tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Paineilmapikaliittimet

Paineilmapikaliittimet ovat tärkeitä osia paineilman siirrossa ja jakelussa käytettävissä järjestelmissä. Ne mahdollistavat nopean, helpon ja turvallisen liittämisen ja irrottamisen paineilman syöttö- ja käyttökohteiden välillä.

Näytetään tulokset 1–16 / 46

Tässä on muutama tärkeä asia, joka liittyy paineilmapikaliittimiin:

  1. Määritelmä Paineilmapikaliittimet ovat komponentteja, joita käytetään yhdistämään paineilmaletkut ja -putket erilaisiin käyttökohteisiin. Ne mahdollistavat nopean ja helpon liittämisen ja irrottamisen järjestelmästä.
  2. Tyypit Paineilmapikaliittimet voivat olla erilaisia ​​muotoja ja kokoja. Yleisimmät tyypit ovat paineilmaliittimet, pikaliittimet, letkuliittimet, putkiliittimet ja venttiililiittimet.
  3. Materiaalit Paineilmapikaliittimet voivat olla valmistettu useista eri materiaaleista, kuten messinki, teräs, alumiini tai muovi. Materiaalivalinta riippuu käyttökohteesta ja järjestelmän vaatimuksista.
  4. Käyttökohteet Paineilmapikaliittimiä käytetään laajasti teollisuudessa, kuten koneiden valmistuksessa, autoteollisuudessa, ilmailussa ja rakentamisessa. Ne ovat tärkeitä osia paineilman siirrossa ja jakelussa käytettävissä järjestelmissä.
  5. Huolto Paineilmapikaliittimet vaativat säännöllistä huoltoa ja tarkastusta varmistaakseen niiden toimivuus ja turvallisuus. Likaiset, vaurioituneet tai kuluneet liittimet voivat johtaa vuotoihin tai järjestelmän vaurioitumiseen.

Hauskaa juhannusta!

Me ollaan perinteisesti sulki, eli lomilla juhannuksena torstaista maanantaihin.
 
Myymälämme sekä asiakaspalvelumme on siis kiinni 20.-24.6. Palvelemme jälleen tiistaina 25.6.
Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020