Kotimaiset Toimitukset
Joustavat Maksutavat
Asiantunteva Asiakaspalvelu
Turvallinen Tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Hydrauliikkakauppa

Tema Pikaliitin Paineenpoistolla

Tema pikaliitin paineenpoistolla

• Manuaalinen lukitusrengas lisää turvallisuutta
• Erittäin kestävä ja vahva rakenne

Tema pikaliittimet paineenpoistolla ovat tehokas tapa ylläpitää hydrauliikkajärjestelmiä. Näitä pikaliittimiä käytetään monissa teollisuudenaloissa, kuten maataloudessa, rakentamisessa, kemianteollisuudessa ja lentokoneiden huollossa. Hydrauliikka pikaliittimillä voidaan nopeasti ja helposti yhdistää tai irrottaa hydrauliikkajärjestelmän komponentteja, mikä vähentää huoltoajan tarvetta ja parantaa järjestelmän toimintaa.

Mikä on Tema pikaliitin paineenpoistolla?

Hydrauliikka pikaliitin paineenpoistolla on hydrauliikkajärjestelmän komponentti, joka mahdollistaa nopean ja helpomman liitännän hydrauliikkajärjestelmän muihin komponentteihin. Pikaliittimellä varustetut hydrauliikkajärjestelmän komponentit voidaan yhdistää tai irrottaa nopeasti, mikä vähentää huoltoajan tarvetta ja parantaa järjestelmän käytettävyyttä.

Pikaliittimien paineenpoisto on tärkeä ominaisuus, joka mahdollistaa hydrauliikkajärjestelmän turvallisen irrottamisen ilman, että järjestelmän sisällä oleva paine aiheuttaa vaaratilanteita. Painetta vapautettaessa pikaliittimestä, se vapauttaa järjestelmän sisällä olevan paineen, mikä estää paineen aiheuttamat vahingot ja turvallistaa järjestelmän huoltotoimenpiteet.

Scroll to Top
Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020