🚚 Kotimaiset toimitukset
💳 Joustavat maksutavat
🙋‍♂️ Asiantunteva asiakaspalvelu
🛡️ Turvallinen tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Hydrauliikkapikaliittimet

Hydrauliikkapikaliittimet erilaisiin asennuksiin ja tarkoituksiin, kuten traktoripikaliittimet, flat face pikaliittimet, Tema pikaliittimet yms.

Hydrauliikkapikaliittimet ovat tärkeitä osia monissa eri hydrauliikkajärjestelmissä. Niiden tarkoitus on mahdollistaa eri osien ja komponenttien yhdistäminen ja irrottaminen nopeasti ja helposti.

Näytetään tulokset 1–16 / 214

Hydrauliikkapikaliittimien käyttötarkoitukset

Hydrauliikkapikaliittimien käyttötarkoitukset ovat moninaisia. Niitä käytetään muun muassa hydrauliikkaletkuissa, hydrauliikkapumpuissa, sylintereissä ja venttiileissä. Pikaliittimien avulla voidaan helposti yhdistää ja irrottaa näitä komponentteja, mikä tekee huollosta ja korjauksista nopeampia ja helpompia.

Pikaliittimien eri tyyppiset lukitusmekanismit

Hydrauliikkapikaliittimet voivat sisältää erilaisia lukitusmekanismeja. Yleisimmät mekanismit ovat painelukitus ja lukkopainelukitus. Painelukituksessa kaksi osaa kytketään yhteen painamalla ne yhteen, kun taas lukkopainelukituksessa osat painetaan yhteen ja käännetään sitten lukkoon. Lukkopainelukitus tarjoaa yleensä paremman pitävyyden ja turvallisuuden kuin pelkkä painelukitus.

Pikaliittimien materiaalit

Hydrauliikkapikaliittimet valmistetaan yleensä korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä tai messinkistä. Materiaalivalinnassa huomioidaan käyttöympäristön vaatimukset, kuten lämpötila, paine ja kemikaalikestävyys. Pikaliittimet voidaan myös pinnoittaa erilaisilla materiaaleilla, kuten kromilla, sinkillä tai nikkelillä, jotta ne kestäisivät paremmin korroosiota ja muita ympäristövaikutuksia.

Pikaliittimien yhteensopivuus

Hydrauliikkapikaliittimien yhteensopivuus on tärkeä tekijä niiden valinnassa. On tärkeää varmistaa, että pikaliittimet sopivat yhteen muiden järjestelmän komponenttien kanssa. Tämä varmistaa, että järjestelmä toimii sujuvasti ja tehokkaasti ilman vuotoja tai muita ongelmia.

Pikaliittimien huolto ja tarkastus

Hydrauliikkapikaliittimien huolto ja tarkastus ovat tärkeitä osia niiden käytön turvallisuudesta huolehtimisessa ja estämään mahdollisia vikoja.

Pikaliittimiä tulee tarkastaa säännöllisesti mahdollisten vaurioiden ja kulumien varalta, ja tarvittaessa ne tulee vaihtaa uusiin. Lisäksi pikaliittimien käyttöohjeisiin tulee tutustua huolellisesti, jotta ne käytetään oikein ja turvallisesti.

Pikaliittimien asianmukainen huolto ja tarkastus auttavat varmistamaan niiden luotettavan toiminnan ja ehkäisemään mahdollisia ongelmia ja vaaratilanteita.

Hauskaa juhannusta!

Me ollaan perinteisesti sulki, eli lomilla juhannuksena torstaista maanantaihin.
 
Myymälämme sekä asiakaspalvelumme on siis kiinni 20.-24.6. Palvelemme jälleen tiistaina 25.6.
Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020