🚚 Kotimaiset toimitukset
💳 Joustavat maksutavat
🙋‍♂️ Asiantunteva asiakaspalvelu
🛡️ Turvallinen tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

O-Renkaat

Silikonista valmistetut O-renkaat ja O-rengaslajitelmat hydrauliikka asennuksiin. O-renkaat ovat tärkeä osa monenlaisia laitteita ja koneita, sillä ne ovat suunniteltu tiivistämään erilaisia liitoksia ja estämään vuotoja. O-renkaat ovat yleisesti käytössä esimerkiksi hydrauliikassa, pneumatiikassa, voimansiirrossa ja kemian teollisuudessa.

Materiaalit, joista O-renkaat valmistetaan

O-renkaat ovat yleisesti valmistettu elastomeerisista materiaaleista, kuten kumista, neopreenista ja fluori-kumista. Nämä materiaalit ovat joustavia ja kestävät hyvin erilaisia käyttöolosuhteita.

O-renkaiden valinta käyttötarkoituksen mukaan

O-renkaat tulee valita oikean koon ja materiaalin mukaan käyttötarkoituksen mukaan, sillä niiden tulee tiivistää liitos kunnolla. Jos O-rengas on liian pieni tai suuri, se ei tiivistä liitosta kunnolla ja vuotoja voi esiintyä. Väärä materiaali taas saattaa haurastua tai hajota kemiallisten yhdisteiden tai korkean lämpötilan vaikutuksesta. Siksi on tärkeää valita oikea O-rengas kuhunkin käyttötarkoitukseen.

O-renkaiden lajitelmien edut

O-renkaiden lajitelmat sisältävät yleensä eri kokoisia O-renkaita, jotka on pakattu yhteen. Lajitelmassa on usein satoja tai tuhansia O-renkaita eri kokoluokissa. Tämä mahdollistaa sen, että O-renkaan voi valita käyttötarkoituksen mukaan sopivan koon ja materiaalin, ilman että tarvitsee ostaa suuria määriä yhtä kokoa.

O-renkaiden käyttö eri teollisuudenaloilla

O-renkaiden lajitelmien käyttö on erittäin yleistä monenlaisissa teollisuuden aloissa, joissa O-renkaita käytetään paljon. Esimerkiksi auto- ja lentokoneteollisuudessa O-renkaat ovat tärkeitä osia, ja niitä käytetään paljon hydrauliikassa ja pneumatiikassa. Kemian teollisuudessa O-renkaat ovat yleisiä kemikaalien säilytyksessä ja kuljetuksessa.

O-renkaiden lajitelmien tilaaminen

O-renkaiden lajitelmien tilaaminen on helppoa, sillä niitä on saatavilla monilta eri toimittajilta. Lajitelmia on saatavilla eri materiaaleista valmistettuina, joten käyttötarkoituksen mukaan sopivan O-renkaan löytäminen onnistuu helposti.

O-renkaiden lajitelmien hinta vaihtelee valitun lajitelman koon ja materiaalin mukaan. Usein lajitelmat ovat kuitenkin edullisempia kuin yksittäisten O-renkaiden ostaminen erikseen. Lajitelmien käyttö vähentää myös tarvetta tilata erikseen jokainen tarvittava O-rengas, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Kaiken kaikkiaan O-renkaat ovat tärkeä osa monenlaisia laitteita ja koneita, ja niiden lajitelmat ovat käytännöllinen tapa varmistaa, että aina löytyy sopiva O-rengas kuhunkin käyttötarkoitukseen. O-renkaat ovat hyvin yleisiä eri teollisuuden aloilla, ja niiden oikea valinta ja käyttö on tärkeää varmistaa laitteiden ja koneiden toimivuus ja turvallisuus.

Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020