🚚 Kotimaiset toimitukset
💳 Joustavat maksutavat
🙋‍♂️ Asiantunteva asiakaspalvelu
🛡️ Turvallinen tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Jarruletkut

Jarruletkut ovat tärkeä osa ajoneuvojen jarrujärjestelmää, ja niiden luotettavuus ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä liikenneturvallisuuden kannalta. Kauttamme voit tilata valmiit letkut sekä jarruletkut mittojen mukaan. Meiltä myös teräspunos jarruletkut.

Lisätietoa jarruletkuista

Jarruletku on ajoneuvon jarrujärjestelmän osa, joka siirtää jarrupaineen jarrusatuloista tai jarrusylintereistä jarrujärjestelmän muihin osiin, kuten jarrusatuloiden ja jarrumestareiden välillä. Se koostuu useista kerroksista, kuten sisäkerroksesta, kangasvahvisteesta ja ulkokerroksesta, jotka yhdessä muodostavat vahvan ja joustavan rakenteen. Hydrauliset jarruletkut ovat yleensä valmistettu kumista tai muista kestävistä materiaaleista, ja ne voivat olla eri pituisia ja halkaisijoiltaan erilaisia riippuen ajoneuvon tyypistä ja käyttötarkoituksesta.

Tärkeimmät ominaisuudet hydraulisissa jarruletkuissa

Hydraulisilla jarruletkuilla on useita tärkeitä ominaisuuksia, jotka vaikuttavat niiden suorituskykyyn ja kestävyyteen. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat:

  1. Paineenkestävyys: Hydrauliset jarruletkut on suunniteltu kestämään korkeaa jarrupainetta, joka voi syntyä ajoneuvon jarrutuksen aikana. Korkealuokkaiset jarruletkut ovat paineenkestäviä ja pystyvät säilyttämään muotonsa ja tiiviytensä myös korkean paineen alla.
  2. Lämpötilankestävyys: Jarrujärjestelmän osana hydrauliset jarruletkut altistuvat korkeille lämpötiloille jarrutuksen aikana. Hyvät jarruletkut ovat lämpötilankestäviä ja säilyttävät suorituskykynsä myös äärimmäisissä lämpötilaolosuhteissa, kuten kuumissa kesäkeleissä tai raskaassa kuormituksessa.
  3. Kestävyys: Hydrauliset jarruletkut on suunniteltu kestämään kulumista, taivutusta, venymistä ja iskuja.
  4. Joustavuus: Jarruletkujen tulee olla joustavia, jotta ne voivat taipua ja liikkua ajoneuvon jarrutuksen aikana ilman, että ne vaurioituvat tai menettävät suorituskykyään. Joustavat jarruletkut varmistavat tehokkaan jarrutuksen ja parantavat ajoneuvon hallittavuutta.
  5. Tiiviys: Hydrauliset jarruletkut on suunniteltu olemaan tiiviitä, jotta ne estävät jarrupaineen vuotamisen ja varmistavat jarrujärjestelmän tehokkaan toiminnan. Laadukkaat jarruletkut ovat tiiviitä ja kestävät vuotamatta, mikä on erittäin tärkeää ajoneuvon turvallisuuden kannalta.

Tilaa jarruletkut netistä

Jos etsit laadukkaita hydraulisia jarruletkuja, olet oikeassa paikassa. Tarjoamme laajan valikoiman hydraulisia jarruletkuja eri kokoja ja materiaaleja, jotka ovat suunniteltu kestämään korkeaa painetta, lämpötilanvaihteluita ja kulumista. Valikoimamme sisältää myös erilaisia jarruletkujen ominaisuuksia, kuten paineenkestävyyttä, lämpötilankestävyyttä, joustavuutta ja tiiviyttä, varmistaen luotettavan ja turvallisen suorituskyvyn ajoneuvosi jarrujärjestelmässä.

Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020