Kotimaiset Toimitukset
Joustavat Maksutavat
Asiantunteva Asiakaspalvelu
Turvallinen Tilaaminen

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Yhteydenottolomake

Paras tapa ottaa yhteyttä.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Hydrauliikkakauppa

Hydraulimoottorit

Hydraulimoottorit koneikkoon kuin koneikkoon helposti ja kätevästi verkkokaupasta. Jos et löydä omaan koneikkoosi sopivaa moottori, kilauta tai laita sähköpostia. Autamme sinua mielellämme!

Erilaiset Hydraulimoottorit

Yleisimmät hydraulimoottorit ovat geroottorimoottorit ja hammaspyörämoottorit. Moottorintarkoituksena on muuntaa hydraulinesteen paine-enerfia mekaaniseksi työksi. Hydraulinesteeseen perustuvan järjestelmän etuna on, että esimerkiksi työkoneissa hydraulineste voidaan siirtää taipuisilla letkuilla, painavien voimansiirtoakselien sijaan. Lisäksi akselit vaatisivat aina suoran linjan, kun taas letkut voivat taipua tarpeen mukaan.

Usein hydrauliikkamoottori pyörittää akselia, jonka on mahdollista pyöriä rajoittamattomasti, moottorista riippuen joko yhteen tai kahteen suuntaan. Hydrauliikkamoottorien suurin etu, on suuri tehotiheys. Moottori voi olla kooltaan hyvinkin pieni, mutta siitä saadaan esimerkiksi vastaavankokoiseen polttomoottoriin verrattuna huomattavasti suurempi teho irti. Hydrauliikkamoottorit eivät myöskään tarvitse jäähdytystä, sillä hydraulineste kuljettaa syntyvän lämmön pois moottorista.

Scroll to Top
Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020