🚚 Kotimaiset toimitukset
💳 Joustavat maksutavat
🙋‍♂️ Asiantunteva asiakaspalvelu
🛡️ Turvallinen tilaaminen

Sähköposti

Paras tapa ottaa yhteyttä. [email protected]

0400 783 473

Ma - Pe 8:00-16:00
Puhelintilauksista perimme 20€ käsittelymaksun.

Ma - Pe 8:00-16:00

Verkkokauppa auki 24/7

Hydraulisylinterit

Hydraulisylinterit, kaksitoimisylinterit, kippisylinterit, lauiskakauhasylinterit ja hydraulisylinterin osat nopeasti netistä.

Jos et löydä tarkoitukseesi sopivaa hydraulisylinteriä, voit määritellä juuri tarvitsemasi tyyppisen sylinterin hydraulisylinteri omien mittojen mukaan -sivullamme. Saat samalla muutamalla klikkauksella lähetettyä meille tarjouspyynnön tarvitsemastasti sylinteristä.

Hydraulisylinterit Netistä

Hydraulisylinterit on käytössä monissa työkoneissa ja teollisuuden laitteissa. Hydraulisylinterin tehtävä on muuntaa hydraulinen teho mekaaniseksi liikkeeksi. Hydrauliikkasylinteri saa tehonsa joko männän varresta tai sylinterin alustasta, riippuen siitä millaista kiinnitystapaa sylinterin asennuksessa on käytetty.

Yksitoimiset ja Kaksitoimiset Hydraulisylinterit

Yksitoimiset Hydraulisylinterit

Nimensä mukaisesti yksitoiminen hydraulisylinteri liikkuu hydraulisesti / työntää vain yhteen suuntaan voimakkaasti. Yksitoimisen hydrauliikkasylinterin palautus toimii aina ulkoisen voimanlähteen avulla.

Ulkoisena voimanlähteenä käytetään usein hydrauliikkapumppua tai palautusjousta, mikäli sylinterissä itsestään löytyy jousi.

Yksitoimisessa hydraulisylinterissä on vain yksi hydrauliikkaliitäntä. Sylinteri itsessään voi olla vetävä tai työntävä, riippuen kummalle puolelle hydrauliikkaöljy ohjataan.

Kaksitoimiset Hydraulisylinterit

Kaksitoimiset hydraulisylinterit puolestaan, kuten nimestäkin saattaa arvata, toimii ja työntää voimalla kahteen suuntaan.

Kasitoimiset hydraulisylinterit voidaan jakaa vielä erikseen yksi ja kaksipuolisella mäntävarrella varutettuihin teleskooppi ja perussylintereihin.

Kaksitoimisen sylinterin toiminta perustuu kahdessa erillisessä tilassa eli kammiossa olevaan hydrauliikkaöljyyn. Tämä mahdollistaa sen, että sylinterin antamaa voimaa ja nopeutta voidaan muuttaa, vaikka paine pysyisikin vakiona esimerkiksi kaivinkoneissa.

Sylinterien Nimet & Merkinnät

Sylinterien nimistä näet helposti heti sylinterin halkaisijan, männän halkaisijan ja iskunpituuden. Esimerkiksi Hydraulisylinteri 40 20 150 -tuotteessa sylinterin halkaisija on 40mm, männän halkaisija 20mm ja sylinterin iskunpituus 150mm.

Sylinterityypistä ja valmistajasta riippuen mitat on eroteltu joko välilyönnillä, pisteillä tai kauttaviivoilla. Ne kuitenkin tarkoittavat aina samaa asiaa ja on kirjoitettu samassa järjestyksessä.

Hydraulisylinterien osat

Valmiiden sylinterien lisäksi meiltä löytyvät toki myös hydraulisylinterien osat, kuten nivellaakerit, nivellaakerit & laakeripesät sekä kiinnikkeet.

Mikäli et löydä tarpeisiisi sopivaa sylinteriä tai sylinteripakettia, ota meihin yhteyttä. Tarvittaessa valmistamme sylinterit myös mittatilauksena. Isommissa erissä mahdollisuus myös tukkualennukseen.

Yhteyttä voi ottaa puhelimitse tai sähköpostille. Yhteystietomme löydät tämän sivun alareunasta.

Hauskaa juhannusta!

Me ollaan perinteisesti sulki, eli lomilla juhannuksena torstaista maanantaihin.
 
Myymälämme sekä asiakaspalvelumme on siis kiinni 20.-24.6. Palvelemme jälleen tiistaina 25.6.
Robert Lindell

Roope Päivystää Pääsiäisenä

Myymälämme on auki pyhinä 10:00-12:00
Syötä kassalla koodi: paasiainen2020